hjem sindicaci;ón

En liten bit av redningsarbeidet med Freia

Redningshund

Kuliminariske gobiter!

Når det kommer til Freia hjelper det ikke om Eukanuba, Royal Canin, Hills eller Pro Plan har aldri så deilig avling, tørre sokker er og blir aller best! Spesielt om de høstes selv, rett fra snora! I min naivitet trodde jeg en stund det var slutt på slik smugspising, men dyret har faktisk funnet nye finurlige måter å få tak i godsakene på.

Freia har spist mange kuliminariske måltider gjennom livet, og tro meg, jeg har tatt forhåndsregler! Tross det, har hun stadig presentert vridde og blaute emner med elegant utkjøring foran eller bak.

Frem til nå har hun unngått skalpellen, men når jeg tar i betraktning hva som bringer andre på operasjonsbordet er det hele ganske så unikt.
I morges kom det påny en sokk bakveien, (gudene vet hvor hun har fått den fra) og mer er tydligvis i vente for tror du ikke fordundre meg hun snek seg til litt nattmat i går også. Min lille datter skulle bare prøve et par fotbeskyttere til treninga, og siden hun er velkjent med Freias adferd la hun de høyt opp, i bokhylla!

Vel, nå er det ikke lenger nok med at dyret rydder på klessnora, den fantastiske hushjelpen rydder i bokhyller også!

1 Comment »

  Aud og Kaare says @ April 8th, 2008 at 21:46

Godt at Freia ikke bor hos oss da, for her ligger godbitene strødd utover gulvet. Men Spedy er veldig flink og samler de opp og leverer de til far igjen. Dessverre er han ikke så god til å telle til to, så far ender opp med en del enslige sokker. Men det er greit med nye sporgjenstander i ny og ne, mest i ny da (har en liten pose full). Har heldigveis enda til gode å fått sokkene levert på den måten du beskriver :-)

Your comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>