hjem sindicaci;ón

En liten bit av redningsarbeidet med Freia

Redningshund

Skip o hooy

Av en eller annen fiffig grunn er det stadig katteeiere som kommer med de snodigste sammenligningene når det kommer til kjæledyret sitt. Dagens pasient på klinikken var intet unntak, og i dag kom utrolig nok skipet seilende inn døra.

Siden jeg har en ultra ekstrem lav terskel når det kommer til latter, måtte jeg virkelig hente meg inn noen ganger da skipsrederen i fullt alvor skulle beskrive hva som feilte skuta. Den hadde faktisk en skade på BABORD side, men ellers skulle skroget være i orden. Ja, foruten HEKKEN da, den hadde visst en kul forleden..kunne vi undersøke den samtidig?

Hva som reddet meg fra å ligge fordreid av latter i resepsjonen ved denne registreringen er høyst usikkert, men har du noen gang ledd uten en lyd så tårene triller..i så fall kjenner du til hvordan jeg hadde det akkurat da.
At en god venn av meg var tilstede og overhørte det hele, gjorde ikke saken bedre, for når han ler, ler jeg!

Jeg tok meg selvsagt i å tenke hvordan det måtte oppleves å være legen til denne karen..

Vi tok hånd om skipet og la et anker gjennom skaden på babord side, det genererte en slagside på styrbord side. Men det kunne skipsrederen fint kompensere med en bøye og en livbåt. Nå ligger skipet i dokk med fin seilduk og arbeidet er utført etter beste anmodning fra havnevesenet..

No comments yet »

Your comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>