hjem sindicaci;ón

En liten bit av redningsarbeidet med Freia

Redningshund

En fryd..

Det første som møtte en tent Freia da vi ankom treningen i dag var en forlatt sekk. Noen hadde visst forsvunnet og vår oppgave ble og finne vedkommende. Starten ble ikke helt etter boka, oppsøket ved sekken startet fint, men etter få meter slår Freia på overvær av figuranten. Jeg hadde toget avgårde uten kobbel, derfor kunne jeg ikke la løsningen komme på overværet. Gjorde noen forsøk på at hun skulle få nesa ned i bakken igjen og etter litt gjør hun da også det. Derfra går det fint og vi finner en hanske og til slutt den bortkomne som vi lette etter :D

Så fikk Freia presentert et prøvespor, et slikt som vi står igjen med for å kunne ha regodkjenningen i boks. Forskjellen var at dette inneholdt noen flere gjenstander, totalt 8 + slutt. Freia var god i dag, hun tok et fint oppsøk og fullførte sporet med intensitet og fikk faktisk med alle gjenstandene bortsett fra en. Sporlegger hadde lagt inn usedvanlig mange vinkler og i dag mestret Freia det også, tross høyt tempo.
Selvsagt blir jeg fornøyd av slikt, noe annet ville være å juge.. skyen på himmelen er at det ikke går slik på prøve :(

No comments yet »

Your comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>