hjem sindicaci;ón

En liten bit av redningsarbeidet med Freia

Redningshund

Senario av fert

Siden vi boltrer oss i fotballens rike gjøres noen erfaringen på gressmatta. Til nå har vi sporet noen ganger på ulike baner, til forskjellige tider på døgnet.

Konklusjonen er at dugg i gresset er en fordel, fordi jeg da kan se hvor sporet går. Det er et viktig moment når det skal spores som her. En ting er å peile ut noen punkter, men når det skal være riktig mange vinkler settes hukommelsen på en aldri så liten prøve.

Videre er en nyklippet matte grunn til å drikke kaffe, et av to onder liksom. Det er jo et senario av fert som allerede bare eimer seg viden vid. Selv beboerne i nabokommunen må kjenne det lugge i sansene. Om våre forsøk på å finne sporleggers usle duft i denne galskapen var til fornøyelse eller plageri er usikkert, men fullført ble det.

Som takk for innsats forøvrig ser vi litt progresjon i hvordan øvelsen etableres, Freia jobber godt, og viser en helt annen adferd her enn i skogsterreng. Jeg observerer samtidig at gjenstandene blir mer interessante enn jeg har sett ute i terrenget :D

1 Comment »

  Aud says @ August 13th, 2009 at 19:34

Dette høres jo veldig bra ut! Stå på videre :D Vi følger med :D

Your comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>